Beamer verhuur NL voor bedrijven

Wil je namens een bedrijf of organisatie een beamer huren? Dan geniet je van de voordelen van het uitgebreide B2B programma. Wat kan Beamer verhuur NL voor jouw organisatie betekenen:

Voor elk aantal, van één tot 25 beamers

Ieder bedrijf (overheid, organisatie, stichting of vereniging) kan gebruik maken van ons zakelijke programma, heb je één beamer nodig of meerderen toestellen?

Korting bij grotere afname
Beamer verhuur NL heeft veel dezelfde modellen beamers in voorraad. Heb je drie beamers of meer tegelijkertijd nodig? Dan loont het om een offerte aan te vragen. Als alles op hetzelfde adres bezorgd en afgehaald mag worden, kunnen we een mooie prijs maken.

Logistiek, maar dan niet zo ingewikkeld

(Gratis) landelijke 24-48 uur bezorging
Dankzij een samenwerking met DHL Express zijn wij in staat om uw reservering (kosteloos) door heel Nederland te bezorgen. Elke reservering vertrekt vanuit ons magazijn gevestigd in Goes (Zeeland), voor alle veiligheid hebben wij het voornemen om altijd drie werkdagen voor aanvang van je evenement het te verzenden. In praktijk houdt het in dat je het doorgaans 1,5 dag voor aanvang al mag ontvangen.

DHL Express bezorgd op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur, de bezorging zal niet altijd aan je persoonlijk gebeuren. De chauffeur zal zich melden op een centrale locatie binnen het bedrijf bijvoorbeeld de receptie; magazijn; conciërge of portier; goederen ontvangst; postkamer of gewoon aan de voordeur. (Meer informatie)

Last-minute?
Iets snel nodig? We kijken graag mee naar de beschikbare bezorgopties, zo hebben we toegang tot:

 • DHL Next workday Depot restante
  Je reservering zelf ophalen bij een Day Definte sorteercentrum van DHL, direct de volgende dag gereed voor afhaling bij opening van het depot.
  Foutmarge: ongeveer 2,7 %
  Richtprijs: € 0,00

   
 • DHL Next workday before 09.00, 12.00 of 18.00 uur
  Verzending via het Time Definte koeriersnetwerk van DHL Express, je reservering wordt uiterlijk om 09.00 uur (geen landelijk dekking), 12.00 uur of 18.00 uur aangeboden.
  Foutmarge: ongeveer 1 %
  Richtprijs: 09.00 uur service, meerprijs € 90,00
  Richtprijs: 12.00 uur service, meerprijs € 30,00
  Richtprijs: 18.00 uur service, meerprijs € 20,00
   
 • DHL Next saturday
  Bedenk je vrijdag dat je nog iets nodig hebt? We kunnen het naar zakelijke adressen ook versturen met de zaterdag service van DHL. Thuis- en servicepoint bezorging lopen via Selektvracht.
  Foutmarge: ongeveer 3 %

  Richtprijs: € 0,00
   
 • Sameday per auto
  Vandaag nog nodig? We kunnen een koerier inschakelen welke zonder tussenstops door rijdt naar jouw locatie. Voorbereiding kost circa 1 uur + de reistijd vanaf Goes (incl eventuele files)
  Foutmarge: nihil
  Richtprijs € 0,90 per km vanaf Goes (NL)

Na afloop kosteloos afgehaald
De eerst volgende werkdag haalt DHL Express het net zo makkelijk weer aan de deur af. (Zater- en zondag zijn geen afhaal en betaalde dag bij een zakelijke reserveringen) Wij vragen vriendelijk om het pakket zo vroeg mogelijk gereed te zetten op de centrale plek waar de koeriers zich melden. DHL Express zal zelf nieuwe verzendstickers meenemen, je krijgt het afhaalbewijs overhandigd van de chauffeur.

Financieel, moet ook kloppen op papier

Betalen op factuur
Om de administratieve last te verlichten is het mogelijk om een afnemerskrediet aan te vragen, het bedrijf krijgt achteraf een factuur opgestuurd.

Het afnemerskrediet kun je direct aanvragen bij de online reserveringsaanvraag. Wij hanteren aanvullende voorwaarden voor 'Betalen op rekening':

 • de kredietwaardigheid en betalingsgedrag wordt getoetst bij Graydon
 • het bedrijf kan kiezen uit een betalingstermijn van 14 of 30 kalenderdagen
 • voor elke factuur rekenen we € 1,95 / € 2,95 administratiekosten
 • het bedrijf moet minimaal een kalenderjaar ingeschreven zijn in het handelsregister
 • bij overschrijding van de betalingstermijn wordt € 12,95 handelingskosten berekend
 • we behouden ons het recht om het afnemerskrediet op voorhand te weigeren

Korting voor vaste klanten
Vaste klanten verrassen we graag met extra voordeeltjes.

Heb je een vraag? Dan is onze klantenservice je graag van dienst. We zitten voor u klaar op maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur, vrijdag 10.00 - 18.00 uur en op zaterdag 10.00 - 16.00 uur. (Nederlandse feestdagen gesloten)

Rental partner, samen zijn we slimmer, beter, leuker ...

Wilt u partner worden van Beamer verhuur NL? Voor de meest voorkomende branches hebben wij pasklare oplossingen beschikbaar. Uw toekomstige accountmanager legt graag de mogelijkheden uitgebreid voor u uit.

Voor verhuurbedrijven
Beschikt u over een eigen verhuurprogramma en wilt u dit uitbreiden met beamers? Dan kunnen wij u hierbij helpen zonder dat u veel risico loopt, samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden. Oplossingen die voor de hand liggen zijn:

 • Semi Dropshipment: Wij nemen alle zorgen voor u uit handen en leveren in naam van uw bedrijf aan uw klant. U wordt betaald op provisie basis.
 • Als leverancier: Tegen een vast bedrag per maand stellen wij een X aantal beamers beschikbaar, u bent vrij om deze zoveel mogelijk te verhuren. (Minimale looptijd is 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar). Tijdelijk extra voorraad nodig, makkelijk en tegen gereduceerde tarieven!

Voor wedding planner - evenementen bureau

Alle internet verhuurshops